Prisen for beste bruk av sosiale medier i Skandinavia gikk til Dressur så klart!

logo_dressursŒklart_rosaDRESSUR SÅ KLART! I dag falt dommen for “Best use of social media in Scandinavia” i årets Social Equestrian Media Awards 2013 – og Dressur så klart! gikk av med den gjeve tittelen!

redaksjonenDressur så klart! ble plukket ut som en av ti finalister til årets Equestrian Social Media Awards 2013, i kategorien “Best use of Social Media in Scandinavia”. Det er med stolthet vi nå kan annonsere at vi vant prisen, med følgende begrunnelse:

“Siden har gode artikler og har et bredt publikum blant alle ryttere, ikke bare dressurinteresserte.”

Etter nominasjonsrunden, ble det åpnet for å avgi stemmer, hvorav 25% av kåringen er basert på stemmer, mens de resterende 75% er avgjort av et ekspertpanel.

Dette er uvirkelig , sier en glad og rørt Elizabeth Farbrot. I 2009 tok hun initativet til å starte Dressur så klarts nettsted, men hadde ingen anelse om hvilken popularitet nettsiden skulle få: – Dette er jo en pris også FEI er innblandet i, og vi er i godt selskap blant mange store og viktige mediekanaler, som for eksempel Horse & Hound og Hippson. Det gir oss jo ekstra inspirasjon til å stå på videre og til å gjøre det enda bedre, stråler hun.

Dette er utrolig gøy!, sier websjef, Carina Elisabeth Carlsen: –  Vi har hele tiden hatt en visjon om at det skal være noe for alle, og forsøker til enhver tid å ha en god blanding av internasjonale og nasjonale nyheter, så vel som nyheter og historier fra bredden.

– Det er viktig å nevne at vi har mange gode bidragsytere landet over, som bistår oss med tips og nyheter, samt mange trofaste lesere. Vi er en frivillig drevet nettside, og alt vi gjør, gjør vi på fritiden fordi vi brenner for sporten. Tusen takk!

EqMediaPlasseringer:
1. Dressur så klart!
2. Equipage
3. Hippson
4. Kisamatkalla

Seremonien kan du ser her:


Vi ønsker til slutt å takke alle som har nominert og stemt oss frem.

Om Dressur så klart!

Dressursaklart.no har det siste året vokst seg større enn noensinne, og har hver måned over 100.000 besøkende. Nettsiden har også blitt en informasjonskilde for utenlandske nettsider som Eurodressage,Dressage News, International Dressage og Hästmagazinet til norske dressurnyheter.

Maja Farup har bistått med det tekniske på siden, mens Christine Skodjereite Loennecken jobber både som skribent og med layout på annonser, bannere og innhold. Loennecken er både overrasket og glad for nominasjonen: – Dette viser jo at vi har lykkes med å synliggjøre norsk dressur! Det er kjempegøy at Dressur så klart! siden når ut til så mange dressurfans, både i inn-og utland, og det motiverer oss i redaksjonen til å fortsette å stå på for norsk dressursport.

Under mottoet ”synliggjør og fremmer samholdet i norsk dressur” har Dressursåklart.no hittil publisert mer en 2.200 saker. Bak det hele er det en frivillig redaksjon som jobber og står på sent og tidlig for å gi norsk dressur siste oppdateringer fra fjern og nær. For å skape en nettside som dette kreves det ekte engasjement, en god porsjon utholdenhet og mye kreativitet. Redaksjonen har god hjelp av en stor gruppe frivillige skribenter og fotografer som regelmessig sender sine oppdateringer, tips og bilder fra stevner og turer. Våre lesere gir oss viktig feedback, ris og ros – noe vi setter stor pris på.