En hilsen til Elizabeth Farbrot

Elizabeth Farbrot ble svært overrasket da hun mottok e bok full av hilsner og lykkeønskninger fra rytter-Norge. Her sammen med initativtakere Carina E. Carlsen og Synnøve Primdahl Christensen.
Elizabeth Farbrot ble svært overrasket da hun mottok e bok full av hilsner og lykkeønskninger fra rytter-Norge. Her sammen med initativtakere Carina E. Carlsen og Synnøve Primdahl Christensen.

AEG 2013 Elizabeth Farbrot har nå etter 7 år som grenleder gått av, og overlatt tøylene til Eva Ganzarain. I hennes tid som grenleder har norsk dressur nådd nye høyder, og det ønsket Synnøve Primdahl Christensen og Carina Carlsen å berømme.

Under AEG ble det delt ut en bok med hyggelige ord og hilsener til den avtroppede grenlederen, og Farbrot ble svært overrasket da hun ble ropt inn i arenaen:

Kjære Elizabeth Farbrot

Du har betydd langt mer for norsk dressursport enn du noen gang vil kunne forstå. Dressur er ikke bare lengre synonymt med hatt og frakk – det har fått flere ansikter, og et av disse ansiktene er deg.

I dine nå 7 år som grenleder har du ikke bare farget sporten rosa, du har også våget å sette til live de tankene andre bare har drømt om. Norge har hatt ryttere med i både EM, VM og ikke minst – OL, fordi din voldsomme entusiasme har smittet av på oss alle.

En av dine største styrker er det vennligheten du er fylt med. Du er en person som alltid tar deg tid enten man er liten eller stor, gammel eller ung og uansett hvilket problem man måtte ha – popcornet Elizabeth hjelper deg frem til en løsning.

Vi vet du ikke er ferdig med dressuren, men vi ønsker å overrekke deg denne boken med stor og små hilsener fra kjente og kanskje noen ukjente, og det er rørende å lese alle de hilsener og lovord folk har å si.

I ditt nye verv som leder for seniorene ønsker vi deg lykke til, og ønsker samtidig å gratulere det nye grenutvalget med sine verv.

Dette er en hilsen til deg fra rytter-norge, med Synnøve og Carina i spissen!

Elizabeth Farbrot, også kjent som Popcornet, er rørt over at så mange setter pris på den innsatsen hun har gjort. (Foto: Tove M. J. Stubsveen)
Elizabeth Farbrot, også kjent som Popcornet, er rørt over at så mange setter pris på den innsatsen hun har gjort. (Foto: Tove M. J. Stubsveen)