Dressur Så Klart – Siril Trening For Alle!

Emma og Movie Star. (Privat)
Emma og Movie Star. (Privat)

BREDDE For å sikre rekrutteringen til dressursporten er det viktig å ivareta bredden. Man må oppmuntre og motivere de yngste, samtidig som det satses på konkurranserytterne. I den anledning inviterte Fredrikstad Rideklubb til treningshelg med Siril Helljesen.

Av: Fredrikke Syversen

En treningshelg for alle!

Siril trosset mangfoldige kuldegrader og stilte opp for klubbens yngste ponniryttere, så vel som den «noe eldre garde». For at så mange som mulig skulle få mulighet til å delta, ble det satt opp en egen ponnitime med fire deltakere. Her fikk ponniryttere helt ned i ni års alder kyndig hjelp og veiledning av sitt store idol. Nervøse små spirer entret ridehallen lørdag morgen, for så å komme ut minst «to ponnikategorier» høyere søndag ettermiddag!

LorenaDina