Ingen World Cup-finale i Mexico i 2015

5-logo-feiSISTE NYTT FEI har bestemt seg for å fra ta den mexikanske byen Guadalajara rettighetene til å avholde World Cup-finalen i sprang og dressur i 2015. Nå kan Las Vegas være aktuell arrangør. FEI besluttet i juni 2012 at World Cup-finalene i sprang og dressur 2015 skulle avholdes i den mexikanske byen Guadalajar. Dessverre har det ikke lykkes arrangøren å leve opp til FEIs krav til stevnet innen den fastsatte tidsrammen, og FEI har derfor besluttet å frata Guadalajara vertsskapet.

Både Guadalajara og den amerikanske spillbyen Las Vegas har meldt sin interesse for å avholde finalene, men selv om Guadalajaraer ikke lenger er aktuell som vertsby betyr ikke dette at Las Vegas automatisk vil bli tildelt arrangementet.

FEI har kontaktet arrangøren i Las Vegas, og dersom de fyller kravene vil det være aktuelt å flytte arrangementet hit.

FEI setter stor pris på hva arrangøren i Guadalajara har gjort, men siden de ikke kunne oppfylle alle kravene innen den gitte tidsperioden så vi ingen annen mulighet, sier FEIs Generalsekretær Ingmar de Vos: – Til tross for dette håper vi det Mexikanske Rytterforbundet vil være interessert i å avholde et større FEI-stevne i fremtiden.

Kilde: FEI