Ponnilandsstevne i Velje

STEVNE I UTLANDET Ellen Karina Horn (14) og Truly Yours debuterte som ponnirytter i FEI, i helgen som var.

Ellen Karina Horn, Truly Yours og Cailla Kalseth.

Horn er godt fornøyd etter helgens debut, hvor hun fikk en 11.plass sammenlagt av 31 startende i Velje Horseworld Cup.Horn red kun LA med sin gamle ponni frem til januar 2012 og har hatt en enorm fremgang med sin nye ponni, Truly Yours. Ekvipasjen ligger nå stabilt rundt 66%, og har som mål å ri Nordisk og EM i 2013.

– Karina er utolig målrettet og flink til å trene bevisst og være tilstedet. Hun holder fokus og presterer selv under press, og har rett innstilling  for å nå langt i sporten, og hennes mål for neste sesong er absolutt realistiske, sier hennes trener, Camilal Kalseth. Horn har ridd for Kalseth siden desember 2010.

Truly Yours er en ung ponni, førdt i 2004, men den har allerede gått internasjonalt med sin forrige rytter Dana Von Lierop en sesong, med gode resultater.