Sterke norske prestasjoner i Danmark

Trude Hestengen og Disney gikk av med seieren sammenlagt. (Foto: Privat)

SISTE NYTT Trude Hestengen og Tobajo Pik Disney har gjort det sterkt denne sesongen, og vant i går Bundggard Byg-cupen under Blue Hors Dressage Festival sammenlagt av i alt 55 startende cupen igjennom. Ellen Birgitte Farbrot og Tailormade Mr. Pink tok en 11.plass.

Hestengen seiret med sin norskoppdrettede Tobajo Pik Disney (Tobajo Picez x Walt Disney) under lørdagens Intermediare I med 70,00%, og plasserte seg søndag som nummer to i kürfinalen med 73,8%. Dette holdt til sammenlagtseier i årets Bundggard Byg finale, foran danske Nanna Skodborg Merrald og JJ Defender (Depardieu), som red til  74,33 %  i kürfinalen.

Disney vil nå få en pause frem mot AEG 2013.

Ellen Birgitte Farbrot og Tailormade Mr.Pink tok en 11.plass sammenlagt: – Jeg var kjempe fornøyd med Tailormade Mr Pink, og han har utviklet seg i riktig retning. Dette medførte at musikken passet ikke så godt lenger – vi måtte vente litt på den. Jeg gleder meg veldig over den positive utviklingen, sier Farbrot: – Hester forandrer seg og jeg elsker kür og er alt i gang med ny. Han er en arbeidsom gutt som bestandig prøver å gjøre sitt beste, Pink er en ” ja”-hest som jeg elsker å være sammen med. Utover dette var det flott julepyntet stevne med mange norske venner, og Trude var kanongod! Heia Norge!

Resultatliste for kürfinalen finner du her.

Sammenlagt resultatliste finner du her.

Ellen Birgitte Farbrot og Tailormade Mr.Pink tok en 11.plass sammenlagt. (Foto: Privat)