”Halloweendressur” i regi av Skedsmo Rideklubb

Camilla var doktor, sammen med ponnien Ursula.

BREDDE Tradisjonen tro, ble årets arrangement for barn og unge i Skedsmo Rideklubb avsluttet med ”Halloweendressur” på Sørum Fritidsgård. Årets siste arrangement for de unge i rideklubben hadde til sammen 38 deltagere og det var mye fin ridning å se, og ikke minst mange flotte kostymer. De yngste red ryttertest LD og RLC. Det var også satt opp en klasse LB:1 med 11 deltager.

Av: Elin Heistad
Alle foto: Andrine Bartnes

Dette arrangementet er i regi av Skedsmo Rideklubb og alle deltagere er medlemmer i rideklubben, men alle har ikke egen hest. Samarbeidet med den lokale rideskolen på Sørum Fritidsgård bidrar til at veldig mange får delta gjennom å låne rideskolens hester. Rideskolens ansatte bidrar også med sin kompetanse i forhold til innhold og gjennomføring. Puss og stell av hesten inngår som en viktig del av disse arrangementene. Selve gjennomføringen av programmet er et mål og et høydepunkt, men minuttene inne på banen blir få sammenlignet med alle timene i stallen både før og etter.

Stevnleder Elisabeth Leiknes Lund var fornøyd med gjennomføringen av det siste arrangementet.

Alle dommerne måtte også kle seg ut. Her er Jeanette Kristiansen klar til innsats!

Isabella Olsen var visstnok nerd og Katharina Halvorsen kom fra krigen…

Vinner i LB:1 ble Emilie Leiknes Lund på ponnien  Oboy. De red til 70.00 %.

Alle får sløyfer i klasse 1 og 2. Alle møter til premieutdeling. Da bytter de hest til kjepphest, for sikkerhetens skyld. Her får Christiane Hjelvin sin.

 Anne  Hågensen, fritidsleder, tok kaffevakta – korrekt antrukket!

 

Lena Linquist i luka fulgte godt opp!