Invitasjon til Grenkonferanse Dressur

Hold av 24-25. november!

GRENKONFERANSE 2012 Grenutvalget i dressur og Dressurdommerkomiteen inviterer til Grenkonferanse Dressur med innlagt Dressurdommerkonferanse 24-25. november på Lefdals Rideskole.

Wim Ernes kommer til Grenkonferansen. Her fra en programtrening på Lefdals tidligere i høst. (Foto: Elizabeth Farbrot)

Grenutvalget i Dressur og Dressurdommerkomiteen forteller at deltagerne kan se frem til en innholdsrik og inspirerende konferanse med ulike foredrag med internasjonale dressurdommere som Wim Ernes og Leif Törnblad, mental trener Rasmus Bagger, landslagstrenere Ulrik Sørensen og Thomas D. Larsen og forbundskaptein Marianne Heltzen. Torunn Knævelsrud vil også holde et foredrag om kommunikasjon og dommerrollen.

Lørdag åpnes konferansen med unghestseminar med hollandske Wim Ernes og søndag fortsetterdanske Leif Törnblad med kürseminar.  Begge er internasjonale FEI 5* dressurdommere. Wim er med i KWPN sitt utvalg av dressurhingster i Holland og tar ut hester til unghest-VM for Holland og Norge. Han bistår også Norsk varmblod (NV) med utvalg av dressurhingster. Leif og hans kone Anne Grethe Törnblad driver egen virksomhet i Danmark. Han har vært lagleder for det danske dressurlandslaget og brukes mye i kursvirksomhet, bl.a. for FEI og Norge.

Grenleder Elizabeth Farbrot ønsker alle velkommen til årets Grenkonferanse. Forbundskaptein Marianne Heltzen skal snakke om sportsplan og satsning.

Grenutvalget i dressur avholder lørdag ettermiddag og søndag formiddag den årlige grenkonferansen. Søndag formiddag pågår dressurdommerkonferansen parallelt med grenkonferansen.

Påmeldingsfristen er 18. november.