BORGE RIDEKLUBB ARRANGERER NM I DRESSUR 2013

Borge rideklubb arrangerer NM Dressur 2013 7-11. august.

NM DRESSUR 2013 Borge Rideklubb tildeles NM i Dressur 7-11. august 2013.

Fra Borge Rideklubb.

Arbeidet med terminlista for 2013 er i full gang. Søknadsfristen gikk ut den 22. oktober og terminlista for L- og E-stevner vil bli offentliggjort så snart alle brikkene er på plass, kan Anne Gina Fredriksen i GU-D fortelle Dressur så klart! Denne gangen var det flere søkere til NM i dressur, noe som er svært gledelig, sier Anne Gina Fredriksen i Grenutvalget i dressur. Etter en helhetsvurdering har Grenutvalget i Dressur valgt å tildele arrangementet til Borge Rideklubb.

Borge Rideklubb holder til på Fredriksborg Hestesportsenter mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Klubben ble stiftet i 2011. Det er derfor en ung og engasjert klubb som får det ærefulle oppdraget å arrangere neste års NM. Stevneleder vil være Øivind Instefjord Ødemotland. Han sitter i DDK (dressurdommerkomiteen), er dressurdommer III og en habil dressurrytter.

Øivind Instefjord Ødemotland uttaler om NM-tildelingen: “Borge rideklubb er en nystartet klubb med store sportslige ambisjoner, og vi mener vi har en god organisasjon og et flott anlegg å tilby ryttere, dommere, foreldre, trenere og øvrige publikum under NM 2013.  Borge rideklubb er regjerende kretsmestere og østfoldmestere i dressur 2013. Klubben arrangerte flere store, vellykkede stevner i dressur og sprang i 2012, til og med dressurclinic med publikumstall på over 100.

Klubben arrangerte flere store, vellykkede stevner i dressur og sprang i 2012, til og med dressurclinic med publikumstall på over 100.

Anlegget ligger vakkert til med lett adkomst fra E6 ca. 1,5 time fra Oslo, og Glomma renner rett forbi på nedsiden av hestesportsenteret. I tillegg er det kort vei, cirka 15 minutter, til Sverige og Nordby shoppingsenter for tanter, fedre, mødre, søsken og besteforeldre som vil benytte anledningen.  Det er med andre ord ingen unnskyldning for ikke å møte opp på NM 2013 i august! Vi ønsker dere alle sammen hjertelig velkommen til Østfold og Borge rideklubb.”

  • Dersom du ønsker å vite mer om Fredriksborg Hestesportsenter kan du sjekke linken her!
  • Les mer om klubben ved å gå inn på deres hjemmeside her!