Borge Rideklubb – Fredriksborg med tilnærmet Storeslem ved forrige helgs krets- og østfoldmesterskap

KM 2012 Borge Rideklubb hadde svært gode resultater og vant overlegent i flere klasser i både kretsmesterskapet og østfoldmesterskapet forrige helg, individuelt så vel som lag, på Tune Ridesenter. Og flere Borge dressurryttere hadde også meget gode plasseringer i sine klasser.

Borge Rideklubb –Fredriksborg stilte med to lag i helgens KM og ØM. Øivind Ødemodland, Ellen Thorstensen, Ann Kristin Hansen og Henriette Brenna stilte i KM.  Hege Jensen, Heidi Hansen, Ruth Kingsrød Hovden og Julie Kumz i ØM. Begge lag tok gull!

I tillegg var det flere flotte plasseringer individuelt. Lørdag vant Josefin Heier klassen LC. Øivind Ødemodland vant klassen LA. Søndag vant Tonje Aasvangen klassen LB og vant Østfoldmesterksapet individuelt. Helen Aasvangen fikk da 2 plass i LC og Henriette Brenna 3 plass i LB og bronse i kretsmesterskapet.

Som nystartet klubb lokalisert på Fredriksborg er det morsomt å se at dressurrytterne har fått så gledelige resultater. Det lover godt for dressurmiljøet i regionen og Borge Rideklubb er i ferd med å markere seg godt både sportslig og arrangmentmessig. Neste år blir det flere større stevner og Distriktsstevner på Fredriksborg Hestesportsenter . Resultatene fra helgen gir en god motivasjon for videre satsning for Borge Rideklubb.

Se fullstendig resultatliste her.