OARK arrangerer clinic Maryanne Horn

CLINIC Lørdag 27. og søndag 28. oktober er det duket for clinic med Maryanne Horn på det splitter nye senteret til Vestre Bærum Rideklubb. Maryanne Horn er nasjonal GP dommer, internasjonal para dommer, rytter og trener fra England. I tillegg har hun stor erfaring i å holde clinicer rundt om i verden, blant annet i Canada. Hun var også skriver under OL i London Vi er så heldige at vi har fått henne to hele dager hit til Norge.

Opplegget blir at vi på lørdag får se ryttere i LC, LB, LA, MB og FEIs innledende program for ponni. Disse vil bli filmet og hun vil etterpå gjennomgå rittene på storskjerm og tegne og forklare hvorfor karakterene blir som de blir og hva man kan gjøre for å komme videre. Søndag vil hun ta fatt på  treningsskalaen og utdannelse av hesten. Vi begynner med en times tid teori der det også vil være mulig å stille spørsmål. Så beveger vi oss inn i ridehallen der 2 unghest ekvipasjer, en M ekvipasje, 1 GP ekvipasje og en kür vil bli ridd. Disse vil ri på  hennes anvisninger og tilbakemeldinger, med unntak av küren som blir kommentert etter rittet. Vi får altså se hele skalaen fra unghest til GP og i tillegg råd og tips om kür! Eksakt tidsskjema vil komme på OARKs FB side. Prisen er 100 kr i døren. Håper flest mulig benytter denne sjangsen!

MVH

Wenche Alm, Grenansvarlig dressur OARK