KM for HEDE-rideklubb

Janne Syversen og Stallknektens SeeYou gikk av med seieren i KM for senior. (Foto: Line Kristin Melhus)

KM 2012 Årets KM for senior ble avholdt med 6 startende, mens det i ponni og junior kun var en i hver klasse. UR hadde ingen startende, mens KM fjordhest (LC) var det to startende. KM ble det likevel, med godt vær og topp stemning, selv om det var god plass til litt mer publikum.

KM sr. ble ridd i MB:1 (åpen klasse) og MB:2 (kun åpen for KMsr) Prosentsatsen fra begge avdelinger legges sammen til poeng og høyeste sum etter de to klassene er vinner. Dommere var Elise Ratvik og Annie Mellum Liven.

MB:1 ble vunnet av Mette Rønningen fra LIRK, men Karina Johanesen fikk en god start på KM med 2.plass. I MB:2 startet ekvipasjene i motsatt rekkefølge av føreløpig resultatliste. Her var Janne Syversen vinner av klassen og det var stor spenning før utregningen av sammenlagt ble opplyst over høytaler. Det var veldig små marginer som skilte de tre første, da spesielt 2. og 3.plass.

Janne Syversen/Stallknekten Seeyou HEDE ble Kretsmester. På 2.plass kom Karina Stovner Johanesen/Hadez STNG og 3.plass. ble det på Maren Lang-Ree/Systole HEDE.

Fullstendig resulrarliste finner du her.