Velkommen til Lag-NM 2012

Ny flott tribune på Ellingsrud.

LAG-NM 2012 Ellingsrud Rytterspotsklubb ønsker velkommen til årets Lag NM på Ellingsrud 8-9. September 2012. Det er 14 påmeldte hestelag og 9 ponnilag. Totalt stiller 76 ekvipasjer til start.

Peppern i farta på dugnad.

Stevneleder Mette Ono Njøten ønsker alle velkommen til helgens mesterskap på Ellingsrud. Det er mange god lag i år, så det ligger an til spennende konkurransedager med skikkelig kniving om medaljene.

Veterinærkontrollen vil være fredag kl 18.00. Lag-NM vil pågå på to baner samtidig, og det vil bli felles trekning av startrekkefølge for lagene i kafeteriaen ca. kl. 20.00. Lagleder leverer en lapp i sekretariatet (før kl. 20.00), hvor klubbens navn, ekvipasjenes navn, samt startrekkefølge innad i laget fremgår. Det vil også deles ut en liten pris for beste «mønstringslag».

Første helgen i september var det dugnad og forberedelser til Lag-NM, og her ser dere også bilder fra den flotte og nybygde tribunen som står ferdig til Lag NM. Alle forberedelser er i rute, melder stevneleder Mette O Njøten til Dressur så klart!

Ryttermelding og lagliste er nå lagt ut på Horsepro.no. Der finner du også mye informasjon.

Velkommen til Ellingsrud!