NM 1.avdeling

Lillann Jebsen, arkivfoto.

NM 2012 NM i dressur blir i år avholdt ved ridesenteret i Nes, i regi av Nes Rideklubb. I 1. avdeling tok Lillann Jebsen (Tanum) en foreløpig ledelse etter gårsdagens Intermediare II, med 71,491%, og er på vei mot det som kan bli hennes tredje strake NM-gull.

Cathrine Rasmussen og Fernandez (Sørlandsparken) fikk 70,439% og klassens andreplass, mens Jonas Elvebakk og Cartier (Solberg) tok en foreløpig tredjeplass med 66,096%.

For Unge Ryttere var det Charlotte Finjarn og Svalegårdens Walk On Water (Follo) som gikk av med en foreløpig ledelse, med 68,421%. Bronsevinner fra Nordisk, Catharina Lorentzen Lund og Zidane Arkide (Tanum) fikk 67,632 poeng, foran Astrid Karen Westberg Rikheim og Sylvester Alcor Nord Z (Follo) med 64,290%.

For junior var det gullvinneren fra Nordisk, Alexandra Andresen (Tanum) og Belamour som gikk opp i en foreløpig ledelse, med 68,964%, foran Silje Kristin Syrstad og Quite Naughty (Soma) med 67,387 poeng, mens Jeanette Rognøy på Ravell’s Hexia (Sandnes og Jæren) kom på tredjeplass med 65,360%.

For ponni ligger Carina Hagen Normarken på Kirz Kaninpil Kærlund (Follo) i tet, med 71,624 %, med Ingrid hagmann Rimestad og Jumanji (Sandnes og Jæren) på andre plass med 69,786%. Elise Klaesson på Nadyr Du Bois (Skedsmo) kom på tredjeplass med 68,974 %.

For resultater og livescoring – klikk her.