Rapport fra KM-lag i Oslo og Akershus RK, Skedsmo Rideklubb

Img_4202Skedsmo rideklubb arrangerte nylig KM-lag. Les alt om dette her!

Av Trine Harafaldet

Alle foto Thea S. Eriksen

Siden denne helgen åpenbart har vært en av de mest aktive i hele dressur-Norge, så måtte vi langt avsted etter dommere denne gangen. I tillegg til de lokale, alltid velvillige dommerne, så kom Lena Lundin helt fra Stockholm og Cathrine Skeie Hjelle fra Bergen for å dømme dressur på en i utgangspunktet temmelig våt grusbane i Lillestrøm. Men med helgen kom finværet og underlaget tørket fint opp denne gangen også – slik at det ble gode og jevne forhold for alle ekvipasjer.

Det var god oppslutning, og vi hadde 5 ponnilag og 13 hestelag som stilte til start.

Img_3695

Som alltid var det morsomt å se mange flotte ponniekvipasjer, og de gjeveste medaljene i ponniklassen gikk til Tanum Rideklubb som vant med god margin, mens hjemmelaget fra Skedsmo kapret sølvet, foran Ellingsrud som endte opp på bronseplass.

Hesteklassen var stor, men også her var Tanum klart best og tok dermed gullet. Kampen mellom de to neste plassene sto igjen mellom Skedsmo og Ellingsrud, og denne gangen var det Ellingsrud som trakk det lengste strået og endte på sølvplass, mens hjemmelaget måtte si seg fornøyd med bronsemedaljene.

Det var mye publikum som hadde tatt turen for å se dressur i det flotte høstværet – og den mest entusiastiske heiagjengen hadde nok Oslo og Akershus Fjordhestlag. Så hadde de også mye å juble for; Fjordingene viste seg godt fram denne helgen, med individuelle plasseringer og de endte tilslutt på en sammenlagt fjerdeplass, kun en drøy prosent bak Skedsmo.

Vi takker deltakere og publikum for en hyggelig stevnehelg!Img_4097

Med vennlig hilsen

Skedsmo Rideklubb

dressurkomiteen