Løten Ride og Kjøreklubbs første stevne

Stemning

BREDDE Lørdag 21.7.2012 arrangerte Løten Ride og Kjøreklubb sitt aller første stevne! Utvidet klubbstevne i dressur.

Tekst: Anna-Liisa B. Evensen, Foto: Trine Vollan og Maja Farup

Lørdag 21.7.12 arrangerte Løten Ride og Kjøreklubb sitt aller første stevne noensinne. Klubben som ble opprettet i 2011, har en stadig voksende medlemsstall og har per i dag ca 35 medlemmer. Medlemmene i klubben har en bred interesse som strekker seg over flere grener, som dressur (så klart!) sprang, kjøring, western, distanse, trav osv. Klubben er også Løtens første noensinne, så det er gøy at interessen til å forene hestemenneskene til et sted er stor. Det som tidligere het Løten Hestelag er gått over til å bli Løten Ride og kjøreklubb. Vi har også fått medlemmer fra utenfor kommunegrensa. Klubben har stor interesse av å inkludere alle som ønsker å holde på med hest, uansett nivå og gren.

Lørdag 21.7 arrangerte vi altså vårt aller første stevne, utvidet klubbstevne i dressur. Stevnet ble avholdt på Ebru gård hos undertegnende. Vi hadde klassene LD:1, LC:1, LB:1, LA:0 og programridning i MB. Dommer til stevnet var dommer III Maja Farup, som nok var i overkant kvalifisert, men vi tror og håper at hun koste seg her hos oss! Stewarden vår Stian Aleksandersen, tok turen fra kongsvinger for å hjelpe til med det meste, tusen takk!

Vi var velsignet med strålende vær og godt humør i blant deltakere og mannskap. Det var et knippe nystrigla hester og ryttere, både voksne og barn, som alle viste seg fra sine beste sider og gjorde en kjempe innsats på banen alle mann. Vi hadde kun deltakere i klasse LD og LC, så vi håper på flere deltakere neste gang!! Alle medlemmene i klubben som var med og hjalp til gjorde alle sammen en kjempe innsats og vi fungerte godt som team sammen og alle var ivrige etter å gjennomføre et best mulig stevne. Vi høstet positive tilbakemeldninger på arrangementet, har lært masse og er klare til neste gang!

Resultater:
LD:1
1. Lærke Wardenær – My Boy Lollipop – 70,00% Hede

LC:1
1. Hanna Kristine Berg – Cæsar 193 – 65,652 % Solør
2. Anette Lundteppen – Sylvester – 65,652% Elve

Link til fullstendige resultatlister.

Link til Løten Ride og Kjøreklubb (under oppbygging)

Stemning