L-stevne på Stall Gøtesen

Foto: Elizabeth Farbrot

L-STEVNE I regi av Jarlsberg Rideklubb ble det helgen 13.-15. juli arrangert L-stevne på Stall Gøtesen i Vestfold.


Etter at arrangøren var svært uheldige med store nedbørsmengder på fjorårets stevne, var dette stevnet langt fra så vått. Det var noen korte skurer, men stortsett sol og opphold hele helgen! Ingen bestod svømmeknappen denne gang..

Jan og Lise tok imot alle deltagerne med åpne armer, og de skal være stolte over anlegget slik det er i dag.

Med Beathe bak spakene, mange flinke funksjonærer fra Jarlsberg rideklubb ble stevnet arrangert under de beste omstendigheter. Dommere var Hedda Abel, Maja Farup, Janne Halstenshov, Anne Grundvig, Anita Guddal, Mette Ono Njøten, Anita Simonsen og Gunn Skovholt.

Nok et flott stevne hos Stall Gøtesen!

Stemning
Collage av Lørdagens vinnere. Desverre mangler vi bilder av vinnerne fra unghest-klassene denne dagen.