Varmer opp til EM for ponni i Danmark

Elise Klaesson koser seg i Danmark og har fått prøve flere gode hester. Dette er god lærdom og en fin oppvarming før EM! (Foto: Kristin Andresen)

EM PONNI 2012 Elise Klaesson har sendt oss en liten oppdatering om sin oppvarmin mot EM 2012 for ponni!

Alexandra og Kristin Andresen og jeg har vært hos Andreas Helgstrand. Her har hestene fått stå i store fine bokser, og vi har bodd i et veldig koselig hus sammen med en sveitsisk berider.

Siden EM for junior og UR går en uke tidligere enn ponni, dro Alexandra, Kristin og Belamour litt tidligere enn meg. Jeg skal være her en uke til, så kommer familien ned og plukker opp meg og Nasse, også går turen mot Frankrike! Det er trist å ikke fä være med Alexandra og de andre juniorjentene og UR-jentene, men jeg håper de får det supert i Sveits, og ønsker dem masse lykke til. Gleder meg veldig til å dra til Frankrike med de søte ponnijentene. Det er en herlig gjeng.

Uken etter nordisk har både Nasse og Belamour tatt det helt rolig. Det er veldig fint for hestene å stå her, siden det er så rolig i stallene, og de får sjansen til å hvile ut ordentlig. Vi har ridd litt på tur og litt løsgjørende arbeid. Tror det har vært veldig godt for hestene.

Neste uke skal jeg begynne å jobbe Nasse igjen, og fä litt hjelp av Andreas.

Vi storkoser oss her nede! Det er utrolig inspirerende og lærerikt å være i et sånt miljø, og se på mange gode hester og gode ryttere. Det var også fantastisk å få komme ned til Kathrinelund! Det er et utrolig flott sted!

Jeg vil bare rette en takk til Dressur sa klart! og alle andre dressurentusiaster hjemme i Norge. Det er så hyggelig med all støtten vi utøverne får fra dere! Tusen takk.