Morgendagens stjerner trente på ERUD

Ulrik Sørensen og Elin Myrhaug.

SAMLING Tirsdag 12. juni inviterte landslagsledelsen til en uttakstrening med Ulrik Sørensen på Ellingsrud. Her deltok flere av rytterne fra Satsningsgruppene for ponni, junior og unge ryttere. Dette var den siste anledningen til å vise seg før uttaket til Nordisk. 

Landslagstrener Ulrik Sørensen, Forbundskaptein Marianne Heltzen, Grenleder Elizabeth M. Farbrot og Sportskoordinator Glenn Finstad var på plass for å se formkurven på ryttere. Uttak eller ikke uttak her skulle det rides og terpes på program. Her var det spente foreldre og spente ryttere.

Tusen takk til oppmøte fra rytternes hjemmetrenere som Connie Lorentzen, Gunn Skovholt, Titti Hamre , Mike Koldschmidt, Merethe Blikstad og Elin Myrhaug som var med sine elever denne dagen og fikk ros og ris fra Landslags trener Ulrik. – Skal de bli gode, må det rides mange kilometer i de unge talentenes sjenkler, sa landslagstreneren! En fin dag som både var lærerik for rytterne, foreldrene og trenerne. Grenlederen hadde selvfølgelig med kameraet på tur, og her er noen fine bilder fra treningen.

Tekst/Foto: Elizabeth Farbrot