Travel pinsehelg

Tanum.

STEVNER Denne helgen har det vært avholdt to L/E-stevner, og også en rekke D-stevner – i strålende vær.

Flere ryttere tok turen til Atlungstad på Hedemarkens rideklubb sitt L-stevne. Her var det også Vanpee cup for ponni, MB og MA. Alle stevnearrangørene denne helgen kunne glede seg over et fantastisk varmt og herlig sommervær. For en del hester og ryttere, ble det kanskje til tider i varmeste laget, når temperaturen nesten var opp mot 30 grader. Fullstendige resultatoversikter og bilder kommer fra L-stevnene denne helgen, men du kan se resultater her fra Hedemarkens stevne. På Tanum har det vært tredagers L/E-stevne med uttak til Nordisk og EM for de aldersbestemte gruppene. Se resultater her.

Send oss gjerne dine bilder fra helgens stevner du har vært deltager eller tilskuer på!