OARK CUP’EN 2012

Hyggelige bilder fra en flott stevnedag i regi av Skedsmo rideklubb.

OARK CUP 2012 Skedsmo rideklubb arrangerte distriksstevne med innlagt OARK cup 20.mai. Det er den 3. omgangen av cupen så langt i 2012. 

Tekst: Hanne Engebretsen, Foto:Elizabeth Farbrot/ Sandra Birkeland

Lyden av trampende høver som treffer en våt ridebunn og bilhorn preger stemningen på Sørum fritidsgård en søndag formiddag. Skedsmo rideklubb arrangerte det 3. stevnet i OARK cupen i år på sitt distriktsstevne søndag 20. mai. Fordelt på 2 halv våte baner jobber en rekke med spente ekvipasjer seg i gjennom dagens stevne, med klasser fra LC til MB,  er det bare å holde tungen rett i munnen. Solen tittet heldigvis frem etter en våt natt, så forholdene ble bedre utover dagen.

Nok en gang et fantastisk utført stevne på Sørum gård. Alle startende var svært fornøyde med servicen og utførelsen av stevnet, selv om værgudene hadde gitt arrangørene en liten utfordring med underlaget. Neste omgang av OARK cup foregår på Sørkedalen 9. juni! Heng dere på for å sanke flere poeng i cupen!

Link til resultatlisten på hpnett.no finner du her!