Stevnerapport fra L/E stevne på Epona

Dressur så klart! har fått stevnerapport fra Epona.

STEVNERAPPORT Spenningen var stor da vi lastet ”unghesten” som nå har blitt en 8 gammel vallak med noe mer erfaring i løpet av vinteren. Turen gikk fra Drammen tilKristiansand og Epona på Sørlandsparken 20-22. april. 

For oss var det første gang vi dro på en så lang tur med ”unghesten”. Lewis var avslappet på hele turen og flotte oppstallingsplasser og hyggelige og blide Sørlandsfjes møtte oss da viankom Epona fredag kveld. Flotte baner, bra oppvarmingsmuligheter, veldrevetsekretariat og en profesjonell speaker gav et bra inntrykk.

Av: Marianne Broholm Einarsen

Lørdagen var det vår tur til å forsøke oss på det nye MB:2 programmet. Julie og Lewisvarmet opp på utebanen med Lars Rasmussen som erfaren veileder og alt stemte.Litt smårusk i programmet og en litt spent hest i starten bidro til en flott 4.plass og grønn sløyfe. Glad hest og rytter kunne nå slappe av, utendørsdebuten var gjennomført med godt resultat. Kvelden slappet vi av hjemme hos en av arrangørene, Pernille Kring Gulowsen som generøst åpnet hjemmet sitt for oss.

Påsøndagen ”bøttet” regnet ned. Alle ekvipasjene så ut som våtekatter, hattene ble gjemt bort og hjelmene ble tatt i bruk. Epona åpnet beggehallene og rytterne fikk en fin mulighet til å varme opp inne. Julie og Lewis gjennomførte et jevnt og godt program og ble belønnet med høye prosenter ogvinner av MB:2. Hurra for ”unghesten” som nå har blitt voksen.

Hjerteligtakk til Norges beste arrangører for gjennomføring et supert stevne til tross for regnet. Også takk til alle rytterne som gav oss inspirasjon gjennom solide prestasjoner. Nå har vi tatt med oss mange gode tips til å gjennomføre et profesjonelt stevne på Drammen og Omegn Rideklubbs anlegg på Linnevollen2-3.juni.

Velkommen til mange ryttere fra hele landet og spesielt til ryttere fra Sørlandet.

Julie Broholm Nielsen og Wiks Lewis. (Foto: Cristina Dorati Bjerkåsholmen)