Singel hestejente søker cowboy for passende aktiviteter med og uten hest

Jakten på den perfekte mann er i gang!

FRITT SKRITT Som hesteinteressert, singel jente på 25 må du tåle at folk ser litt rart på deg.

What's not to love!?

Jeg er altså 25 år og har i det siste begynt å innse at når den viktigste mannen i ditt liv er en firbent tjukkas på 8 år og heter Rambo, er du litt på villspor. Jeg har derfor aktivt gått inn for å finne meg en mann (les: hestepasser), uten særlig hell.

Mine krav til Mr.Right/hestepasseren

I min søken etter mannen i mitt liv (les: den perfekte hestepasser for Rambo) har jeg laget meg en liste over krav han må innfri:
Han må ha førerkort (da er det lettere å lure ham til å eventuelt ta hengerlappen. Har han dette gifter vi oss på flekken)
Han må ha en solid dose humor (da er det er lettere å le bort det faktum at jeg har brukt hele lønningen hans på ny sal)
Han bør ha en dyr og tidkrevende hobby (da er det mindre sjans for at han klager på meg, MEN hobbyen bør IKKE gå utover min hobby)
Han bør kunne lage mat (dette er absolutt ikke min sterkeste side – jeg svir makaroni)
Det er et absolutt pluss om han er handy (en stall trenger som kjent mye vedlikehold)
Hesteinterresse er absolutt ikke et must! (hestefolk vil gjerne ha rett hele tiden, og siden jeg alltid har rett kan det lett oppstå diskusjon…)

I min jakt på hestepasser….unnskyld, mann, har jeg nå forsøkt det aller meste. Jeg har forsøkt nettdating, venners venner, byen, stallen – jeg har tilogmed vært med i TV-program hvor jeg har lagt ut om min single, frustrerte tilværelse. Men har det dukket opp noen? Nei!

Hva gjør jeg galt?

Litt om min datinghistorie

Jeg har forsøkt meg på nettdating, uten videre hell...

Mitt første offer var en lokal snekker. Noe stor mer praktisk enn en snekker med eget firma kan jeg nesten ikke se for meg, ihvertfall med tanke på at jeg har en hest som går igjennom alt han ser av gjerder. (Han heter jo ikke Rambo for ingenting!) Og tenk for en flott stall jeg kunne fått! Jeg så for meg både salrom og ridehus, men før jeg rakk å tenke mer på det, dabbet hans interesse åpenbart av. Etter å ha analysert det hele kan jeg muligens ha snakket litt for mye om hvor glad jeg var i hesten min, men det sier jeg deg Anders – hvis du leser dette; du skylder meg fortsatt konsertbilletter til Iron Maiden!

Christian Fredrik Sandberg er en mann med stor gård og dårlig smak! (Foto: TV2.no)

En gang sendte jeg frierbrev til en av bøndene i Jakten På Kjærligheten også, bare fordi han hadde stor gård. At han selv ikke så potensialet i den gården er en skam – det kunne blitt Norges fineste rideanlegg. Nå skrev jeg riktignok ikke det, men det skinte kanskje igjennom i brevet. Han tok ihvertfall aldri kontakt, og dermed nektet jeg å se på programmet i det hele tatt. Mannen hadde jo åpenbart hverken smak eller visjoner!

Etterhvert vendte jeg fingrene mot tastaturet og opprettet en profil på en ikke-navngitt datingside. Å lage salgsannonse på seg selv er ikke så lett, og etter å ha slitt lenge med å finne de rette ordene ble dette profilteksten:
Singel hestejente søker cowboy for diverse aktiviteter med og uten hest.

Jeg må innrømme at dette kanskje ikke var den beste teksten å legge ut på en halvslibrig datingside på nett. Det er kanskje ikke så rart jeg får de tilbudene jeg får heller. De gangene det ramler inn en melding er det hovedsaklig av typen «hvis jeg sier jeg liker å bli pisket, hva sier du da» og «har du sporer?».

Dette er også spørsmål jeg får de gangene jeg beveger meg ut på byen, og jeg svarer jo som sant er; jeg har jo både pisk og sporer, men at dette er noe jeg kun ser på som en forlengelse av rytterens hjelper, og….og…..da går de.
Et annet spørsmål jeg ofte får er om jeg liker å ri, og om jeg er flink. Og herremin… Hadde jeg ikke likt å ri hadde jeg da vel ikke holdt på med dressur! Om jeg er flink er opp til andre å bedømme. Det er derfor vi har trenere og dommere! Makan…!

Lyst på ny hest?
Når det gjelder dette med annonser tror jeg det hadde vært mye lettere om jeg hadde vært en hest:
Hoppe selges

Veien til mitt hjerte kan eventuelt nås ved å slådde banen.

Mørkebrun hoppe, av typen cob, (165cm) selges til den rette rytteren.
Blandingen er noe usikker, men dette er en robust og stødig type. Trolig blaning av norsk tungdøl og lusitano.
Går noe dressur, LC/LB nivå, men med kapasitet for mer. Svært ambisiøs og ærlig, men må begrenses da hun har stor tro på seg selv. Definitivt en hest med stor personlighet!
Egner seg dessverre ikke som spranghest, da hun dessverre har en svært dårlig sprangteknikk.
Er noe bokssur, men lett å vinne tilliten hos ved hjelp av en godbit. Stort sett hyggelig på tur.
Noe overvektig – har stått i ro noen måneder, men kan fint trenes opp til konkurranseform.

NB! Er ingen førstegangshest, da dette er en svært krevende hest som trenger en erfaren rytter.
En del utstyr følger med.
Kun seriøse henvendelser. Godt hjem viktigere enn pris.

Så…hvis du skulle være en kjekk, hyggelig og oppegående mann med hengerlappen og en solid dose humor (eller du kjenner en som innehar disse kravene), er det bare å sende en mail til: carina@dressursaklart.no

Og til alle dere andre – ønsk meg lykke til!

Relaterte innlegg:
Hvis livet var et Wendyblad…
How to have a horse without a divorce