Hvem? Hva? Hvor?

Leter du etter info så kan kanskje denne oversikten hjelpe deg. Foto: Nina Børrestad.

NRYF Er du på jakt etter en dressurdommer eller lurer du på om treneren din er autorisert? Du finner all informasjon om teknisk personell, reglement, dressurprogrammer, komiteer, kommende kurs med mer på Norges Rytterforbunds hjemmeside. Dressur så klart! gir deg oversikten med linker til informasjonen kanskje nettopp du søker etter. 

Søk etter teknisk personell 

På Rytter.no er det en egen søkemotor der du kan søke etter teknisk personell. Er du på jakt etter en dressurdommer til et stevne eller lurer du på om treneren du rir for er autorisert gjennom Norges Rytterforbunds trenerutdanning? I teknisk personell søket legger du inn ønsket autorisasjon/utdanning, nivå og eventuelt også fylke så vil du få opp navn og kontaktinfo på personen du søker etter. På siden for denne linken finner du også en oversikt over de ulike komiteene tilhørende NRYF, som for eksempel Dressurdommerkomiteen. Trykk på linken nedenfor for å finne kontaktinfo om både DDK og GU-D.

I søkemotoren til NRYF finner du en oversikt over bl.a. alle autoriserte dressurdommere og NRYF-Trenere.
Husk å sette deg inn i reglementsendringene fra 1. mars.

Reglement og  Dressurprogrammer

Det til enhver tid gyldige reglement finnes på NRYF sin nettside. NRYFs konkurransereglementer blir ikke lenger trykket opp, men du kan laste de ned som pdf fil til din PC. Klikk på klinkene nedendor for å laste ned det generelle konkurransereglementet og dressurreglementet.

Les flere artikler om reglement her: Reglementsendringer 2012 – del 1 (kvalifiseringer)