Endelig!

Det ble endelig seier på Jonas Elvebakk! (Foto: Mette Sattrup/www.sprangen.com)

AEG 2012 Det ble endelig full klaff for Jonas Elvebakk og den 13 år gamle westfaleren Fitou E (Fleurop x Ehrentusch) under dagens Rosa Sløyfe Thropy Intermediate Freestyle med 71,575%, etter to tredjeplasser fra mandag og tirsdag. Stine Marie Gøtesen kom på tredje med 69,125%.

Jonas Elvebakk og Fitou E, etterfulgt av Karin Nissen med Quite Lovely og Stine Gøtesen med Maximillian. (Foto: Mette Sattrup/www.sprangen.com)

I dag var det full klaff, stråler Elvebakk: – Det er alltid litt ekstra stas å vinne på hjemmebane, og det var god stemning i salen. Jeg ga litt mer trykk i dag enn hva jeg har gjort de forrige dagene.

Elvebakk driver Triumph Dressage, sammen med Lars G. Lindø, på Solberg Gård.

I samme klasse red Stine Gøtesen inn på tredjeplass, med Maximillian: – Dagen i dag har vært helt ok. Vi hadde litt utfordringer på oppvarmingen, og i dag var han nok litt sliten. Han ville blandt annet ikke svinge til høyre, så han var nok litt støl. Etter forholdene er jeg likevel fornøyd, sier hun: – Jeg håper nå å kunne ta ham opp i Grand Prix. Han er sterkere teknisk enn øvelsesmessig, og passer nok derfor bedre i Grand Prix enn på lilleturnivå.

Gøtesen driver Stall Gøtesen i Stokke, og har vært yrkesrytter siden 1999: – For å bli god mener jeg det er viktigere med hardt arbeid enn talent. Man må være flink til å jobbe, ha stort pågangsmot og takle motgang såvel som medgang, avslutter hun.

Se fullstendig resultatliste her.

Det ble tredjeplass for Stine Gøtesen og Maximillian. (Foto: Mette Sattrup/www.sprangen.com)

Les mer om AEG 2012 her: