Debuterete internasjonalt med ny hest

Andreas Helgstrand debuterte internationalt med sin nye Grand Prix hest, Tacolando Triple R. (Foto: Mette Sattrup/www.hestefrelst.no)

AEG 2012 I Vanpee Throphy Grand Prix var det nok en gang danske Anne Troensgard og Seduc som gikk av med seieren, etterfulgt av Andreas Helgstrand og Tacoland Triple R som debuterte internasjonalt som ekvipasje under dagens Grand Prix.

Anne Troensgaard og Seduc vant også i dag. (Foto: Mette Sattrup/www.hestefrelst.no)

Andreas Helgstrand debuterte internationalt under kveldens Grand Prix, med sin nye Grand Prix hest, den 12 år gamle Tacolando Triple R (Ircolando x Akteur). Tacolando Triple R ble kjøpt av Helgstrand i november 2011 og han håper å kunne ri hesten under OL i London. Ekvipasjen oppnådde en samlet prosent på 66,362%. Klassen ble vunnet av danske Anne Troensgaard og 16 år gamle Seduc (Induc x Go on Then xx), som også vant gårsdagens klasse.

Tredjeplassen gikk til bronsevinneren fra det svenske dressurmesterskapet 2011, 26 år gamle Sofie Lexner og Charming Boy 65,766%. Lexner låner Charming Boy av dressurlegenden Ulla Håkonsen, som gjestet Kingsland Oslo Horse Show 2011. Beste norske i klassen ble Camilla Kalseth med 64,277% som ga en 8. plass i klassen.

Stine Marie Gøtesen og Worsteiner kom på en tiendeplass med 63,213%

Fullstendig resultatliste finner du her.

Beste norske ble Camilla Kalseth og Carte D'Or. (Foto: Mette Sattrup/www.hestefrelst.no)

Les mer om AEG 2012 her: