Tre norske videre til finalen

Foto: Mette Sattrup/www.hestefrelst.no

AEG 2012 I dagens Rosa Sløyfe Thropy Intermediate I var det ingen forandringer i teten fra i går, men Stine Marie Gøtesen og Maximillian red seg inn på en flott annenplass som beste norske i klassen med 68,737%.

Jonas Elvebakk tok tredjeplassen med Fitou E. Her sammen med hoveddommer i klassen, finske Irmeli Summanen. (Foto: Mette Sattrup/www.hestefrelst.no)

Gøtesen og den 13 år gamle DV vallaken Maximilian (Blue Hors Don Schufro x Ibikus) har gjort det svært godt det siste året, blant annet med svært gode resultater under Kingsland Oslo Horse Show 2011. Dette er en svært lovende ekvipasje for fremtiden, og det blir spennende å følge ekvipasjen under morgendagens kürfinale. Gøtesen har arbeidet som yrkesrytter siden 1999, og driver til daglig Stall Gøtesen sammen med sine foreldre, i Stokke. Gøtesen er med det på hjemmebane.

Danske Karin Nissen og Quite Lovely vant også i dag, med 70,316%

Tredjeplassen gikk også til Norge, representert av Jonas Elvebakk og den 13 år gamle westfaleren Fitou E (Fleurop x Ehrentusch) med 67,368%. Elvebakk driver Triumph Dressage, sammen med Lars G. Lindø, på Solberg Gård.

Ellen Tove Gunleiksen og Manitou (Omas Le Mond x Aleksander) fikk også plassering, med 61,921%. Gunleiksen underviser ved Nes Rideklubb. Ekvipasjen hadde noen småfeil, men med flere gode momenter, og sikret seg med det den siste finaleplassen.

Fullstendig resultatliste finner du her.

Dagens vinner i lilletur, Karin Nissen og Quite Lovely. (Foto: Mette Sattrup/www.hestefrelst.no)

Les mer om AEG 2012 her: