Nok en seier til Alexandra og Belamour

Foto: Mette Sattrup/www.hestefrelst.no

AEG 2012 Alexandra Gamlemshaug Andresen er fortsatt ponnirytter, men forsøker seg denne sesongen som juniorrytter med den 9 år gamle avlshingsten Belamour 1151 (Belissimo M x Lord Sinclair). Så langt har dette gitt svært gode resultater.

Foto: Mette Sattrup/www.hestefrelst.no

Andresen har hatt Belamour i knappe fire uker, men ekvipasjen har allerede gjort seg bemerket med to strake seire under AEG 2012: – Jeg er veldig fornøyd. Hesten har fungert veldig bra, selv om han fungerte litt bedre i går. Jeg mistet ham litt i hånden i dag, og derfor ble det noen misforståelser.

Andresen er inne i sitt siste ponniår, men rir som junior under årets AEG, da ponnien Not for Sale ris opp igjen etter en skade. Likevel er det  ponni hun satser på også i år: – Jeg skal ri både som ponni og junior denne sesongen, men vi har gjort en avtale med Andreas Helgstrand om at Belamour skal stå der i avlstjeneste denne sesongen og fungere som reserve i mesterskapene, dersom Not for Sale ikke kan gå.

Vi har sett på en del utenlandsstevner, blandt annet i Frankerike og Nederland, og satser selvsagt NM, Nordisk og EM. det blir spennende utover, smiler hun. Andresen gleder seg til i morgen: – Jeg har aldri ridd denne küren før, så det blir spennende. Heldigvis har jeg ikke så mye nerver!

Andreplassen gikk også i dag til Jeanett Rognøy og Ravell’s Hexia fra Sandnes og Jæren Rideklubb, med 67,000%.

Se komplett Resultatliste.

Les mer om AEG 2012 her: