– Det viktigste er å ha det gøy

Foto: Mette Sattrup/www.hestefrelst.no

AEG 2012 Annikken Hals og Chopin V gikk også i dag til tops i Boen Parkett Thropy FEI`s individuelle program for UR, og det ser ut til å bli en spennende finale i morgendagens kür.

Dette er Hals’ første sesong som young rider, og hun er godt fornøyd så langt under AEG: – Jeg er veldig fornøyd, selv om det ble litt smårusk her og der i dag, sier hun. Samtlige ryttere går videre til morgendagens kürfinale, og Hals håper på en god runde: – Jeg håper å komme meg godt igjennom, men et viktigste er likevel å ha det gøy, smiler hun.Hals har ridd siden hun var syv, og fikk sin første ponni, Conner, da hun var ni og familien flyttet til Danmark. Conner ble brukt til det meste, og Hals startet ham i LC/LB sprang og dressur. Da hun var ti fikk hun den danske landslagsponnien Miss. Kimberly – en ponni Hals oppnådde stor suksess med. Da Hals skulle over på hest falt valget på den sorte holsteineren Chopin (f.2000). Hun ble i fjor kåret til “Årets Talent 2010” under Dressage Awards.

Pernille Markussen gleder seg til morgendagen. (Foto: Mette Sattrup/www.hestefrelst.no)

Pernille Markussen er også fornøyd etter dagens runde, og tok i dag andreplass. Markussen tok i går tredjeplassen med små marginer: – Det gikk bedre i dag, sier hun: – Dette er det første stevnet vårt i år og Supetramp har vært eksemplarisk. I morgen gjelder det å få ham ordentlig igjennom, da vi har en vanskelig kür der det er veldig viktig å treffe musikken riktig.

Se fullstendig resultatliste her.

Les mer om AEG 2012 her: