Storeslem til danskene

Foto: Nina Børrestad

AEG 2012 Danskene gjorde storeslem i Vanpee Throphy Intermediate II, med Anne Troensgaard i tet med 69,658%. Stine Marie Gøtesen ble beste norske med 64,184%.

Troensgaard og Seduc har gjestet AEG tidligere, og har vært et team i over ti år nå. Troensgaard kjøpte Seduc da han var 4 år, og hesten “travet som en punktert sykkel” som hun selv uttalte til det danske nettmagasinet landogliv.dk. Det lange samarbeidet har gitt resultater, og i dag traver Seduc definitivt ikke som en punktert sykkel! I 2010 vant hun Nordisk, fikk en sølvmedalje i DM og red VM i Kentucky.

Tredjeplassen gikk til “vår egen” Thomas D. Larsen og Græsmarkens Don Pedro med 64,842% som for mange er kjent som Norges unghesttrener. Han hjelper også jevnlig Ellen Birgitte Farbrot og Tailormade Mr.Pink som gjester arenaen i morgen. Larsen og Don Pedro debuterte i fjor i Grand Prix til gode resultater.

Beste norske ble Stine Marie Gøtesen, med 64,184%. Gøtesen er strålende fornøyd etter sin plassering i Rosa Sløyfe Thropy Prix St Georges med Maximillian, og sin fjerdeplass i Vanpee Throphy Intermediate II, og la ut følgende status på sin facebookside: – Bra det, Worsteiner – du var flott i dag!

Fullstendig resultatliste finner du her!

Les mer om AEG 2012 her: