Hva skjer a? Februar 2012

Husk å sjekke at du har lært deg riktig utgave av ponniprogrammene.

HVA SKJER A? Dersom du skal starte L-stevne på Hønefoss eller Starum er det verdt å merke seg en oppdatering i stevneinvitasjonen for klasseoppsettet for ponni. Stall K inviterer til åpen dag førstkommende lørdag 11.februar, og til helgen er det også unghesttrening med Thomas D. Larsen. Uttaket av norske ryttere som representerer Norge i lille og store tur under årets AEG er klart.

Sjekk årstallet på ponniprogrammene du skal ri denne sesongen. Det er 2012 utgaven som er gjeldende.

Har du lært deg riktig program?

I begge stevneinvitasjonene for L-stevnene på henholdsvis Hønefoss og Starum er det nå lagt inn riktig utgave av LA:6 ponni 2012 og FEIs innledende program for ponni 2012. Disse programmene har endringer og ble gjeldende fra 1. januar 2012. Grenutvalget i Dressur ber derfor rytterne sjekke ekstra nøye at man har lært seg riktig og nyeste utgave av programmet – det er din plikt som rytter!

Gå direkte til stevneinvitasjonene her:

Ny hest?

Er du på utikk etter ny hest så kan det være verdt å ta turen til Stall K førstkommende lørdag. De vil vise aktuelle salgshester Det vil bli vist 20-30 hester, både unghester og utdannede hester i flere prisklasser. Les mer her.

Kathrine Nordberg med sin nye flotte hest Crelando som har vist stor framgang på treningene med Thomas.

Unghestsamling 11-12.februar

Førstkommende helg er det Unghesttrening med Thomas D. Larsen på Stall Uller. Lurer du på når det er Unghestsamlinger og hvor du finner påmeldingsskjema for unghestsamlingene – sjekk info på Rytter.no her.

Uttak Lille og Store tur AEG 2012

På Rytter.no opplyses det også hvilke ryttere som er tatt ut til å representere Norge i lille og store tur på AEG 20-22.februar. I alfabetisk rekkefølge:

Store Tur 


  • Camilla Kalseth/Carte d `Or
  • Jonas Elvebakk/Cartier
  • Stine Gøtesen/Worsteiner

Lille Tur 


  • Elisabeth Sveen/Accept Frej
  • Ellen Tove Gunleiksen/Manitou
  • Jonas Elvebakk/Fitou-E
  • Kjerstin Askeland/Galaxy
  • Marit H. Nielsen/Lot of Love
  • Stine Gøtesen/Maximillian
  • Therese Bragstad/Come Along

Hva skjer a? er en artikkelserie på Dressur så klart! Les de de siste her:

2012

2011