Hva skjer a? Januar 2012

Det er mye å glede seg til i dressurkalenderen 2012. Følg med på Dressur så klart!

HVA SKJER A? Dressurkalenderen fyller seg opp fra første uken i januar. Førstkommende helg møtes hestefolket til “Samling uten hest” og inspirasjon på Norges Idrettshøyskole. Det er grenkonferanse i dressur, og 3 norske ryttere skal ri CDI3*/CDIJYP i Drachten, Nederland. Følg også med på Horsepro for sesongens L/E-stevner i dressur.

GU-D ønsker velkommen til Grenkonferansen i dressur fredag 6. januar.

Grenkonferanse i dressur

Det er fortsatt ikke for sent å melde seg på Grenkonferansen i dressur fredag 6. Januar på Norges Idrettshøyskole. GU-D har valgt å legge grenkonferansen til samme helg som samlingen uten hest for de aldersbestemte gruppene. Konferansen vil bli avholdt fredag kveld fra kl. 17-22. Det vil bli gjennomgang av sportsplan, terminlisten 2012, reglementsendringer 2012, utdeling av championater og utmerkelser og en faglig bit ved Torunn Knævelsrud. De nye FEI ponni programmene vil også gjelde fra 1. januar 2012 slik at rytterne blir kjent med de nye programmene så tidlig som mulig. Dressuren håper på å se deg der – påmeldingen finner du her!

Samling for de aldersbestemte gruppene

Helgen 7-8. januar blir det felles samling for alle alle grener på Norges Idrettshøyskole. Denne samlingen er for ponni, junior og unge ryttere. De som ønsker å delta på denne samlingen skal ha som mål å ri NM i 2012. Hvis foreldre ønsker å være med kan de også melde seg på. 
Dette blir en spennende og inspirerende samling med foredragsholdere som Landslagsrytter i sprang Geir Gulliksen, Distanserytter Lene Hammeren, Landslagsrytter i dressur Siril Heljesen, Landslagsleder for det nederlandske Spranglandslaget Rob Ehrens og Cato Zahl Pedersen fra Olympiatoppen. Les mer her.

Jeanett Rognøy med Ravell’s Hexia og Ingrid Hagman Rimestad rir CDIJYP

Norske ekvipasjer til start i Drachten, Nederland

3 ekvipasjer er meldt til start 5-8. januar CDI3*/CDIJYP i Drachten, Nederland. Cathrine Rasmussen med Fernandez Shania rir CDI3* og Jeanett Rognøy med Ravell’s Hexia og Ingrid Hagman Rimestad rir CDIJYP. Følg rytterne her!

Mange stevner å velge blant!

I februar begynner årets stevnesesong for fullt med L/E-stevner – det er gledelig å se at det er hele tre stevner i kalenderen allerede i februar! I tillegg til dressur på AEG 20-22. februar er det planlagt 3 L/E-stevner hos følgende stevnearrangører:

  • 04-05.02.2012 – Jarlsberg Rideklubb, L/E stevne
  • 11-12.02.2012 – Hønefoss Og Ringerike Rideklubb , L-stevne
  • 18-19.02.2012 – Starum Hestesportsklubb, L-stevne

Du finner terminlisten her.

Hva skjer a? er en artikkelserie på Dressur så klart! Les de de siste her:

2011