God Jul fra Dressur så klart!

Vi ønsker alle dressurens venner en riktig god jul.
Vi ønsker alle dressurens venner en riktig god jul.

JULEHILSEN Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år – og lykke til i stevnesesongen 2015!

Nok et år er snart tilbakelagt og Dressur så klart! fortsetter å være en møteplass for norsk dressur. Her deles nyheter, oppdateringer, hverdagshistorier og viktig informasjon fra forbundet. I 2015 kommer det nye krefter til på siden som skal være med på den spennende reisen norsk dressur følger. Sporten utvikler seg, nye ekvipasjer kommer til og antall stevner øker. Dette ønsker vi å skrive om, samtidig som vi ønsker å være en møteplass som deler daglige oppdateringer og historier fra fjern og nær. Carina søker nye utfordringer i året som kommer, og Christine skal bli mamma til en liten gutt til, og vi gleder oss derfor over at nye mennesker blir med og bidrar til at Dressur så klart! kan fortsette å synliggjøre alt som som skjer i norsk dressursport. 

Primus motor og energisk pådriver for det hele er selveste Elizabeth Farbrot, og hun fortsetter å lete frem historier, knipse bilder og sørge for at alt som skjer i dressursporten blir satt på kartet. Vi takker for alle bidrag vi har fått i året som gikk, og vi håper dere alle blir med oss videre i året som kommer. 

Vi ønsker den norske dressuren en fortsatt gledelig jul og alle gode ønsker for dressuråret 2015.

Hilsen Redaksjonen ved Elizabeth, Carina og Christine

julekuler