Unghesttrening med Thomas D. Larsen

Thomas D. Larsen kommer til Uller i Rælingen ( Akershus)

UNGHESTSAMLING Neste trening vil bli avholdt på Uller Gård i Rælingen, mandag 19 og tirsdag 20 desember. Undervisningstimen er på en halv time pr.dag, hvis ønskelig kan den forlenges til tre kvarter. Det er også mulighet til å ri bare en dag. Påmelding til else.hasvold@gmail.com så snart som mulig.

Det er bindende påmelding men mulighet til selv å sørge for en reserve hvis det ikke er venteliste til treningen.  Husk å gi beskjed om ønsket ridetid ( når og hvor lenge) ved påmeldingen.
Mandag kveld treffes de som har lyst til det på en restaurant på Lillestrøm.

Pris er 1400 for begge dager, Ridebaneleie kr 100 pr gang betales på stedet. Regning for selve treningen vil det bli sendt utpr post fra NRYF. Begrenset mulighet til oppstalling, ta kontakt med Kari Sissel Smestad tlf 922 62 674.

Velkommen til to fine dager på Uller Gård !!! Hilsen Grenutvalget dressur ved Else

Vegbeskrivelse….