Meld deg på Grenkonferansen i dressur!

Grenutvalget i dressur ønsker velkommen til Grenkonferansen første fredag i januar.

GRENKONFERANSE DRESSUR Grenutvalget i dressur inviterer til Grenkonferanse dressur fredag 6. januar på Norges Idrettshøgskole fra kl. 17.00.GU-D har valgt å legge grenkonferansen til samme helg som samlingen uten hest for de aldersbestemte gruppene. Konferansen vil bli avholdt fredag kveld fra kl. 17 – 22. Det vil bli gjennomgang av sportsplan for de aldersbestemte gruppene og seniorene, terminlisten 2012, reglementsendringer 2012, utdeling av championater ogutmerkelser, samt en faglig del. 
Endelig program vil være klart i løpet av desember. 
Det vil bli enkel servering i løpet av kvelden.

Pris kr 250 pr. pers. Påmeldingsfristen er 5. januar.

Velkommen til en kveld i dressurens tegn!

Vennlig hilsen Grenutvalget i dressur