Det spirer og gror i norsk dressur

Hele 30 ryttere deltok på audition på Østlandet første helgen i november.

GRENUTVALGET I DRESSUR 5 og 6 november var det tid for høstens første audition i satsningsgruppene. Grenutvalget i dressur kunne ønske 30 ekvipasjer velkommen til audition på Tanum ridesenter med landslagstrener Ulrik Sørensen.

En engasjert Ulrik underviste fra tidlig morgen til sen kveld på Tanum. 30 ryttere fikk vise seg denne helgen.

Prøveridningen for Ulrik er ment som en vurdering til de aldersbestemte satsingsgruppene i dressur (ponni, junior og ung rytter). Alle rytterne fikk både en skriftlig og muntlig vurdering av Ulrik. Spente barn og unge og engasjerte foreldre og trenere fylte ridehuset to lange dager. Praten gikk også livlig under lunsjen i Tanums nye hyggelige kafé.

Vi fikk se mange dyktige og lovende unge ryttere med sine ponnier og hester, og aldri før har det kommet til så mange nye på en gang. Nok en gledelig dokumentasjon på at det “spirer og gror” i norsk dressur!

Hilsen Grenutvalget i dressur

Full konsentrasjon på samling.
Alle rytterne fikk 30 minutters ridetid. Her ble de testet i både øvelser og "basics".
Unni skriver ned tilbakemeldingene fra Ulrik til hver enkelt rytter.