Plassering til Siril og Dorina i World cup

Siril Helljesen og Dorina ble idag plassert i World cupen i Odense. (Foto: Elizabeth Farbrot)

Siril Helljesen og Dorina ble nr 8 og plassert i Grand Prix i World cup i Odense i dag. Med 68, 297 % er de videre til küren i morgen.

Klassen ble vunnet av svenske Tinne Wilhelmsson Silflén med Don Aurellio. Ekvipasjen fikk 73,212 %. Andreplassen gikk til Tyskland og Helen Langhanenberg med Responsible med 73,191 %. Siril endte på en 8. Plass og skriver på følgende til Dressur så klart! Fra Danmark;

– Da er starten over for i dag og jeg har akkurat “overlevd” premieutdelingen …  Det er en vanskelig arena å ri i med mye bevegelse, store skjermer og publikum tett på. Dorina var ganske tent, men veldig fin samtidig. Vi fikk to store feil i ryggingen og siste piaff opp midtlinjen, hvor hun fikk øye på noe på kortsiden og forsøkte å gjøre tverrvending midt i piaffen. – Ellers fløt seriene veldig bra og resten av piaff passage turen og spesielt overgangene gikk veldig fint. Siden hun var tent allerede på oppvarmingen, ble fokuset på å gi henne en god runde og ikke trykke for mye på. Vi fikk 68 % og 8.plass, noe som holdt til plassering i vår første World Cup, så det var moro. I morgen er det kür, og målet er å vise gode øvelser og vise frem hennes highlights bra. Jeg gleder meg, det er utrolig inspirerende å starte her og se gode hester. – Dressur så klart! ønsker Siril lykke til i küren!

8. plass i ponni küren til Elise Klaesson

I kür for ponni var det to norske ekvipasjer som red. Elise Klaesson og Nadyr du Bois ble belønnet med 69,400 % i küren som ga dem en 8. plass i klassen. Ingrid Rimestad og Jumanji red til 63,575 %. Tyske Sophie Kampann og Voyager vant klassen med 72,675 %.

Tidligere saker: Norske ryttere i Odense