Soleklar seier til Muri og Fantastico

Marianne Muri og Fantastico. (Foto: Roger Svalsrød/www.hesteguiden.no)

KOHS 2011 Under den nasjonale Para FH-küren ble grad 1b, 2, 3 og 4 slått sammen til en sammenlagt vinner, og her var det Marianne Muri og Fantastico som gikk av med seieren.

Marianne Muri og hennes tidligere hest, JJ Veronica under EM 2009.

Marianne Muri ble for ti år siden utsatt for en alvorlig bilulykke som snudde opp ned på livet.  Det var sjanser for at Muri ikke lenger kunne gå normalt, og langt mindre holde på med hest.  Muri trosset alt, kom seg tilbake på hesteryggen og har nå en lang merittliste som FH-rytter bak seg, med blant annet flere medaljer fra NM og deltagelse i EM. Muri er grad 4 rytter, og hadde frem til i fjor hoppen JJ Veronica. Nå har hun Fantastico,  en 6 år gammel vallak etter Floercio/Londonberry, og Muri har hatt ham litt over et år. Under gårsdagens nasjonale kürklasse tok ekvipasjen seieren med 70,167 %. Andreplassen gikk til Ellen Christensen og Solos Lampas, med 66,333 %.

Relaterte artikler – Kingsland Oslo Horse Show 2011