Fantastiske prestasjoner av morgendagens stjerner!

Prydet med teksten "I'm a winner" strålte de tre vinnerne av årets kürfinaler for henholdsvis ponni, Elise Klaesson (t.h), junior, Carina Brynildsen (t.v.) og unge ryttere, Tiril Cathrine Ånerud (midten). (Foto: Roger Svalsrød/www.hesteguiden.com)

KOHS 2011 De gjorde det igjen. Merk dere navnene Elise Merethe Klaesson, Carina Brynildsen og Tiril Cathrine Ånerud.

Tre seiere til Elise og Nadyr du Bois

Elise Klaesson har under årets KOHS virkelig gjort seg bemerket, sammen med sin Nadyr du Bois. Etter å ha tidligere slitt med en ponni som til tider har tatt sine egne beslutninger inne på banen, vitner det nå om full harmoni når ekvipasjen nå er inne på arenaen. Klaesson har ledet med god margin både mandag og tirsdag, men i dag var ekvipasjen overlegen med 74,125 % – nesten 6 % mer enn andreplassen. Nadyr de Bois er ridd inn av Elises mor, berider Merete Blikstad, og det er også hun som trener ekvipasjen. Og at dressurgenet går igjen i familien levnes det liten tvil om – Elises lillesøster, Mathilde Klaesson, har også bemerket seg som en dyktig dressurrytter, og debuterte i LA 9 år gammel. Vi gleder oss til fortsettelsen! Andreplassen i ponniküren gikk til Silje Kristin Syrstad og Ekko af Stænsnes, med 68,500 %. Syrstad ble sist helg Hallmester i dressur for ponni og deltok også i EM for Ponni i Polen, der hun gjorde en svært god figur. Tredjeplassen gikk til Lisa Norland Fari og Odbjergs Idol med 66,938 %. Resultatliste finner du her.

Foto: Privat. Carina Brynhildsen og Uno vant sine klasser tre dager på rad under årets Oslo Horse Show.

Ny flott seier til Carina og Uno

Carina Brynildsen er også en av rytterne som har gjort seg bemerket under årets KOHS. Hun innledet med seier i Vanpees kür-bonusfinale MB, tok seier i gårsdagens program for juniorer, og tok også en solid seier i dagens kürfinale. Brynildsen rir for Paul Fielder og Siril Helljesen, og har kun hatt Uno et år. Brynildsen har heller ikke ridd dressur lenge, og har tidligere valgt å fokusere på sprang. Andreplassen gikk til Madeleine Ferner Johansen og Tranholms Cortillo med 68,875 %. Tredjeplassen gikk til Jeanett Rognøy og Ravell’s Hexia med 68,417 %. Resultatliste finner du her.

Dacapo og Tiril gjorde det igjen

I klassen for Unge Ryttere ble det en ny overlegen seier til Tiril Cathrine Ånerud og Dacapo. Dette ble hennes andre seier under årets Kingsland Oslo Horse Show, og med en total på 70,750 % var det ingen tvil. – Dette hadde jeg ikke ventet, strålte Ånerud på pressekonferansen etter klassen. Åneruds neste stevne nå er nasjonalt landsstevne i Tyskland i november, da rir ekvipasjen Store tur. Ånerud er inne i sitt siste år som young rider, og har allerede debutert i Grand Prix. Andreplassen gikk til Ronja Dahlseng og Söndermarkens Bruno, som red til 66,708 %. Resultatliste finner du her.

Vi gratulerer samtlige ryttere!

Relaterte artikler – Kingsland Oslo Horse Show 2011