Tailormade Mr.Pink til Ellen Birgitte Farbrot

Ellen Birgitte Farbrot og Tailormade Mr.Pink vil fronte Rosa Sløyfe.

ROSA SLØYFE/KOHS 2011 Årets clinic bød på mer enn bare Edward Gal. I den tro at hun bare skulle være konferansier ble Ellen Brigitte Farbrot tildelt ny sponsorhest.

Fikk drømmehesten: Sjokkert og skjelven takket Ellen Birgitte Farbrot ja til å bli Tailormade Mr.Pinks nye rytter.

Ellen Birgitte Farbrot ble i dag tildelt tøylene til hva som av mange nok kan beskrives som drømmehesten. Den sorte Tailormade Mr.Pink, tidligere eid av Bettina Schockemhöle, nå eid av Tailormade Horses, vil sammen med Farbrot være dressursportens ansikt utad for å fronte Rosa Sløyfe. Betina Schockemhöle kom selv ridende inn på hesten, før Tailormades representant, Terje Pedersen, kunne informere publikum og Farbrot om at hesten hadde nå skiftet eier og av den grunn trengte en rytter – og at de ønsket Farbrot som sin rytter. Det var en skjelven og rørt rytter som takket ja til oppgaven, før hun ble undervist i cirka 20 minutter av Edward Gal.

Paul Schockemhöle har i tillegg donert 10.000,- euro til Rosa Sløyfe, og ønsker å sette mer fokus på saken hjemme i Tyskland. Tailormade Mr.Pink har dessuten fått opprettet en egen Facebookside, der du kan følge ham og Ellen Birgitte Farbrot. Link til siden finner du her.

Tailormade Ralph Lauren til Edward Gal

Som om ikke dette var nok, ble Edward Gal overrekket en lekker tre års gammel hingst, Tailormade Ralph Lauren: – Dette skjer jo ikke så ofte, sa en overrasket og smigret Gal: – Jeg rir vanligvis ikke treåringer, for man vet aldri hva de vil finne på, men når jeg ser ham trave rundt må jeg innrømme jeg er svært fristet, sa Gal, og satte seg likevel opp – med et stort smil om munnen. Dressur så klart! redaksjonen minner om at du fortsatt kan besøke Tailormade og Dressur så klart! sin Rosa Sløyfe stand, hvor du også kan by på Totilas hestesko, signert av Schockemhöle.

Relaterte artikler – Kingsland Oslo Horse Show 2011

Paul Schockemhöle donerte en sjekk på 10.000 euro til Rosa Sløyfe. Her sammen med Edward Gal, Trine Hillermann Stiansen, Betina Schockemhöle og Tailormades representant, Terje Pedersen.