Stine beste norske i lille tur

Stine Gøtesen ble beste norske rytter i lille tur. Her fra maistevnet på ERUD.

KOHS 2011 I Ferd Prize Prix St. Georg mandag ble Stine Marie Gøtesen og Maximilliam beste norske ekvipasje med en flott andreplass. Seieren gikk til danske Susanne Barnow. 

I dagens nest siste klasse gikk seieren til danske Susanne Barnow på Onassis med 70,158 %. Andreplassen gikk til Norge og Stine Marie Gøtesen og Maximillian med 68,079 %. Ekvipasjen ble forøvrig Hallmester i VB sist helg. Tredjeplassen gikk til danske Thomas Dolleris Larsen og Don Alfredo, med 66,447%. Thomas er forøvrig landslagstrener for unghest-satsningen.

Videre på resultatlisten som telte 12 startende var det hyggelig å se Jonas Elvebakk og hans nye sponsorhest Fitou E på en flott fjerdeplass i klassen. De ble belønnet med 65,579 %. Det ble en 5. plass til Mette Ono Njøten og Helios med 65,316 %.

Resultater finner du her.

Relaterte artikler – Kingsland Oslo Horse Show 2011