Fra 0 til 100 for Siril og Dorina

Arkivfoto (Foto: Mette Satrup/feltritt.com)

KOHS 2011 Siril Helljesen og Dorina åpnet sitt program med et holdt som ga 14 %, før hun red seg inn til 68,158 % og en sammenlagt andreplass i Intermediaire II mandag.

Det ble dansk seier i Intermediare II der danske Sidsel Johansen og Schianto red inn til 70,974 %. Helljesen hadde en noe uheldig start, da Dorina ikke ville stå i ro i holdtet. Etter mange flotte øvelser ble det også noen problemer i det siste holdtet, noe som nok kostet henne seieren. Dette ga likevel en fin andreplass ekvipasjen delte med svenske Ulla Håkanson og Richelle 2. Håkanson startet sin første Grand Prix for 50 år siden, og har i løpet av sin lange rytterkarriere ridd opp flere gode Grand Prix hester. Neste norske dressurrytter på resultatlisten var Camilla Kalseth  og Carte d’Or på femteplass med 65,5 %.

Resultater fra Intermediare II finner du her.

Hestesport: Nordisk dressuroppgjør

Relaterte artikler – Kingsland Oslo Horse Show 2011