Vellykket kür-bonusfinale i Vanpee cupen

Foto: Roger Svalsrød/www.hesteguiden.com

VANPEE/ KOHS 2011 Sist helg ble vinnerne av Vanpee Dressurturnering kåret. Under første dag av årets Kingsland Oslo Horse Show ble det avholdt en kür-bonusfinale av i cupen med ordinær klassepremiering., Dagens første seier gikk til ponnirytter Elise Klaesson.

Elise Klaesson og Nadyr de Bois vant finalen i Vanpee Ponni Kür.. (Foto: Carina Brynhildsen)

Elise og Nadyr de Bois satte standarden

Under dagens ponniklasse var det mye fin ridning og se, og gjennomført dyktige ryttere. Elise Klaesson var førstemann ut på banen, og satte virkelig standarden med sin Nadyr de Bois da de red til 69,875 % – med tre prosentpoeng ned til andreplassen, Kristin Lie Aas med Ria H (66,417 %). Tredjeplassen gikk til Lisa Norland Fari med Odbjergs Idol (66,208 %). Resultatlisten for Vanpee Ponni kür-bonusfinale finner du her.

Sikkert ridd av Carina og Uno

Vanpee MB kür-bonusfinale ble vunnet av juniorrytter Carina Brynhildsen og hennes Uno, med 69,333 %. Andreplassen gikk til Thale Kristin Kjærbo Mosebø og Stall-K’s Hero Flower, mens tredjeplassen gikk til Grete Bergstrøm og Prada med 67,208 %, som vant selve MB-cupen sammenlagt. Resultatlisten for Vanpee MB kür-bonusfinalen finner du her.

Full klaff for Siv og Petunia

I Vanpee MA kür tok Siv Morgberg og Petunia seieren med 67,792 %. Andreplassen gikk til Kjerstin Askeland og Galaxy med 65,958 %, mens tredjeplassen gikk til Pernille Markussen og Supetramp med 65,625 %. Resultatliste for Vanpee MA kür-finale finner du her.

 

Relaterte artikler – Kingsland Oslo Horse Show 2011