Vellykket samling for Leif Sørensen på ERUD

Full konsentrasjon på samlingen for Leif.

SAMLING FOR SENIORER 17-18.september ble det avviklet en fin seniorsamling med Landslagstrener Leif Sørensen på Ellingsrud ridesenter.

Ellingsrud rideklubb jobber også med innsamling til nytt dekke på den nye dressurbanen. Ildsjeler i klubben har skaffet nydelige orkideer som selges, det stekes vafler, selges nybakte boller, sjokolade kake og varm suppe. – Dette er et utrolig bra initiativ som både ryttere og turgåere satt stor pris på.

I løpet av lørdagen var det også satt av tid til en  to timers teoretisk samling med dressur ryttere, info om Kingsland Oslo Horse Show , veien videre med samlinger og generell info og diskusjoner på nye ideer. En vellykket samling, en ekstra stor takk til, Grethe Dørum, Mette og Peppern som bestandig er behjelpelige.

Glimt fra samlingen på Ellingsrud denne helgen.

Bilder og tekst: Grenleder Elizabeth Farbrot