Lee Pearson tilbake igjen

SISTE NYTT Den britiske FH-rytteren, Lee Pearson, er nå tilbake i konkurranseform etter at han tidligere i år brakk ryggen.

Pearson falt av hesten under en trening tidligere i sommer, hvor han brakk ryggvirvel og skadet et fjerde. Dette første til at han i år måtte stå over EM, men skal etter planen være tilbake på konkurransearenaen allerede i oktober.

Perason planlegger nå et internasjonalt stevne i Nederland, der han tar med seg sin førstehest, Gentleman, samt sin nye hest, en 10 år gammel knabstruper hingst.
– Jeg har ikke vondt, jeg er bare veldig stiv og i veldig, veldig dårlig form, sier han til Horse and Hound: – Dette er min andre uke tilbake i salen, og jeg måtte ta av meg skjorten jeg red med. Den kunne man ha vridd opp!

Pearson er kjent som en hardarbeidende rytter, og har et tett stevneprogram utover høsten.