Møt JR-rytter Carina Brynildsen!

Dressur så klart! blir bedre kjent med juniorrytter Carina Brynildsen.

HVEM ER HVEM Vi fortsetter vår populære serie med presentasjon av viktige aktører innen den norske dressuren, og denne gangen har turen kommet til juniorrytter Carina Brynildsen!

Carina Brynildsen og Uno.

Hvem er du: Jeg er Carina Brynildsen. Jeg er 15 år og går på Ingieråsen ungdomsskole på Kolbotn.

Første hest: Sprangponnien Fredensborg´s Charlie (Welsh)

Nåværende hest: Uno IV. Han er en 10 år gammel KWPN vallak etter Olivi (Jazz) . Vi kjøpte han i oktober 201o, og siden da har vi opplevd masse sammen. Vi har blant annet hvert ute og startet EM, Nordisk og NM allerede dette året. Uno er en ordentlig koseklump og han elsker sukkerbiter. Haha.

Hva må  til for å bli en god rytter: Trening, trening og atter trening. Også er det viktig at du står på en stall med ordentlig oppfølging også er det viktig å være tålmodig med arbeidet du holder på med og ha en god balanse og gode treningsferdigheter.

Hva består ditt støtteapparat av: Mitt støtteapparat består av familie, venner og ikke minst treneren min Siril Helljesen. Hun er alltid god å ha med seg på stevner. S.H. Dressage <3

Hva gjør du for å kople av: Man har ikke masse av tid til å drive med andre ting når man driver med hest, men når jeg har tid går jeg ut å spiser med venner eller ser på en kino i ny og ne.

Når falt du av sist: Det har ikke skjedd under den korte dressurperioden min men under et sprangstevne på min tidligere hest La Jule. Vi kom litt feil på en hinder og hun stoppet. Det var nok ikke et direkte fall, men jeg skled sakte men sikkert av. Hehe..

Mål fremover: Målet mitt fremover er å bli bedre kjent med Uno, jeg har jo ikke hatt han så lenge. Og bare bli sikrere på ridningen min, lære meg å kontrollere energien hans. Ellers gleder jeg meg masse til de neste sesongene sammen med Uno og håper vi får reist mer utenlandsk og starte og få nye erfaringer.

En hest du gjerne skulle eid: Det er mange flotte dressurhester der ute, men jeg er veldig glad i Unopuno og vi har en veldig god kjemi, så akkurat nå kunne jeg ikke eid noen andre en han! UNOPUNO <3 hehe..

Mitt hemmelige våpen: Det er hemmelig! Hehe, Nei, det er nok bare å fortsette å trene, trene og atter trene. Og ha god tålmodighet med arbeidet ditt.  Det går opp og ned hele tiden, og det sies jo at det er flest nedturer, men plutselig kommer oppturene, så det gjelder og ikke gi opp!!

Sist du møkket en boks: Det er en god stund siden. Det er somregel snille mamma som møkker på stevner og hjemme på Sneis, møkker de flinke arbeidsjentene til Siril!

Hvorfor elsker du dressur: Det er jo dressur så klart. Også er det veldig fint å se på når du og hesten er i god harmoni!

Dressur så klart! skriver om “Hvem er hvem i norsk dressur?” Les tidligere intervjuer her: