Samlinger for unghest og seniorer i september

Thomas D. Larsen underviser unghestene på Atlungstad 10-11. september.

GRENUTVALGET I DRESSUR Det blir Unghesttrening i dressur med Landslagstrener Thomas D Larsen 10-11. september på Atlungstad Ridesenter. Den neste treningen med Landslagstrener Leif Sørensen for seniorer vil blir avholdt på Ellingsrud 17-18. september.

Unghestsamling med Thomas D. Larsen

Neste trening vil bli lørdag 10 og søndag 11 september på Atlungstad ridesenter ved Hamar. Det vil bli anledning til å ri på formiddag eller kveld begge dager. Treningen er åpen for hester og ponnier 4-6 år. Eldre hester og ponnier er også velkomne til å være med hvis det er ledige plasser. Man kan også melde seg på bare en dag. Mulighet til overnatting både for hest og rytter: Bestilles hos Bente Myrvold tlf 950 58 606.

Påmeldingsfrist  er 5. september. Det er bindende påmelding. For nye ekvipasjer er det viktig å fylle ut påmeldingsskjemaet som ligger på Rytter.no. Det er også viktig ved påmelding å si fra om man har spesielle ønsker når det gjelder ridetider. På lørdag kveld vil det bli sosialt samvær hvor vi bl annet vil prøve å vise videoer av noen av dagens ekvipasjer. Pris 1600 for begge dager. Det blir sendt ut regning i etterkant fra NRYF. Baneleie kr 100 pr gang betales direkte til Bente.

Påmelding til Else Hasvold else.hasvold@gmail.com og forespørsler kan rettes til Else på mobil 908 42 498.

 

Leif Sørensen underviser

Trening med Landslagstrener Leif Sørensen

Den neste treningen med Landslagstrener Leif Sørensen vil blir avholdt på Ellingsrud 17-18.09.2011. Denne treningen vil det være et ekstra fokus på at Kingsland Oslo Horse Show nærmer seg. Det vil bli gjort et uttak til dette stevnet av Landslagsledelsen, derfor ser vi ser det som en nødvendighet at interesserte utøvere til Kingsland Oslo Horse Show deltar på treningen. Det vil bli et møte i løpet av helgen med tanke på Kingsland Oslo Horse Show, vi oppfordrer alle interesserte til å bli med på dette. Tidspunkt kommer med ridetider. Bindende påmelding sendes til glenn@rytter.no tom. 10.09.2011.

Prisen er 700 nok pr. ridetime. Kontaktperson er Elizabeth Farbrot 908 66 180. Alternativ oppstalling blir på Uller Gård. Vel møtt og lykke til!

Vennlig hilsen Grenutvalget i dressur