Flere sponsorer søkes til Kingsland Oslo Horse Show

KOHS Kingsland Oslo Horse Show nærmer seg med stormskritt. Det blir dressur tre hele dager til ende, med internasjonale klasser både for funksjonshemmede og funksjonsfriske. Dette er en begivenhet som fortjener stor oppmerksomhet. 

Grenleder Elizabeth Farbrot gleder seg til årets hestefest på Telenor arena 10-12. oktober.

Det at funksjonsfriske og funksjonshemmede deltar på samme internasjonale stevne sier noe om hvor inkluderende og utfordrende vår idrett er. Vi gleder oss veldig til dette! Siden det er første gang dressuren gjør en slik storsatsning er vi ikke helt innarbeidet i sponsormarkedet ennå. Vi trenger derfor flere sponsorer.

Representerer du en bedrift som kunne tenke seg å støtte et fantastisk arrangement eller har du tips til en bedrift som kan være interessert TA KONTAKT.

Du kan kontakte:
Anne Gina Fredriksen, e-post: anne.gina.fredriksen@c2i.net , mobil 905 77 292
eller
Elizabeth Farbrot, e-post: eliza.f@online.no, mobil 908 66 180