Tilbakeblikk på sommeren: Nordisk for P/ JR/ UR

Heia Norge! Under Nordisk samlet de norske sprang og dressurrytterne seg og laget god stemning under åpningsseremonien!

Norske dressurryttere har flere ganger denne sommeren bevist at vi både kan og vil hevde oss i internasjonal sammenheng. Siril Helljesens 23. plass i EM er stort for Norge som dressurnasjon, og etter helgen har gratulasjonene strømmet inn fra fjern og nær! Når norske ryttere reiser ut og konkurrerer er det også hyggelig å høre at vi som nasjon er med på å lage god stemning, vi heier hverandre frem og står på for hverandre. Lagånd, samarbeid og fellesskap er nøkkelbegreper vi må verne om i norsk dressur. Dressur så klart! vil i ukene fremover lage bildekavalkader fra sommeren og vise hyggelige øyeblikk fra en flott sommer! 

Maskoten Bjarne Ulrik er med på tur - også til Nordisk!

Det er ingen hemmelighet at grenleder Elizabeth Farbrot har med seg kameraet sitt på tur!  – Men det også flere som bidrar med fantastiske bilder til siden vår. Vi ønsker også å rette en stor takk til Thorleif Hals som har tatt flotte bilder fra Nordisk for P/ JR/ UR i Danmark, og også fra EM for JR og UR senere i sommer. En stor takk rettes også til Tor Lübbe som har sendt flotte oppdateringer og bilder fra sommerens stevner, senest fra NM i dressur.

Høsten er rett rundt hjørnet, men det er hyggelig å se tilbake på en innholdsrik sommer der de norske rytternes smil, gode humør og heiarop har blitt lagt merke til! Det er også mange mange flere som bidrar på Dressur så klart! – En stor takk til dere alle sammen!

 

Det norske UR-laget under Nordisk 2011. Her sammen med grenleder Elizabeth Farbrot og Ulrik Sørensen.
Stemningsbilder fra Nordisk i Danmark. Chopin til Anniken Hals trives med norske flagg utenfor boksen sin!
Det norske ponnilaget under Nordisk.
Det norske Juniorlaget. Her sammen med Elizabeth og Ulrik.
Trening, møte med Ulrik. Foran ser vi Unni Henriksbø fra Grenutvalget i dressur med maskot Bjarne Ulrik.
Norske flagg under åpningsseremonien. Jentene trener i matchende antrekk!