EM Dressur 2011: Fridag i Rotterdam

EM laget 2011 sammen med lagleder Marianne Heltzen (bak til venstre).

ROTTERDAM: Solen skinner, det er varmt og godt og alle nyter en liten pust i bakken mellom slagene. I dag er det en fridag for EM deltagerne, og det går flere U25 klasser. På formiddagen skal den norske delegasjonen i et informasjonsmøte angående OL 2012.  

Morgenøkt på Lillann og Pro-Set.

Hestene har vært ute tidlig i dag skrittet og gjort løsgjørende lett arbeid, de koser seg og ser godt ut etter snart en uke her i Rotterdam.

U25 er GP klasser for unge talenter under 25 år. Dette er for øvrig en klasse man ser mer og mer av i andre land, den har blitt veldig populær og er helt klart en fin klasse for de unge mennesker som skal ut og debutere som seniorer.

Samtaleemnet i går kveld for vår del var kun Siril og Dorina a la “Dorris”! Det ble en superhyggelig feiring med alle sammen, god middag og champis hører med til en slik merkedag. God stemning og mye flagg, verden ser på Lille Norge med andre øyne, helt klart!

Vi holder dere oppdatert!

Marianne Heltzen og Elizabeth Farbrot, sol og sommerstemning fra EM i Rotterdam!

Et stort smil etter en fantastisk prestasjon torsdag. Det skal selvsagt feires!

Dressur så klart følger EM Dressur 2011: Se tidligere saker her …